BIOMATTEN

Copyright © All Rights Reserved

 

BIOMATTEN

 

Infrarød Biomatte med Ametystkrystaller

Et unikt underlag for bedre helse!

 

Øker blodsirkulasjonen

Styrker immunforsvaret

Smertelindring

Reduserer stivhet i ledd og muskler

Reduserer tretthet og stress

Fjerner avfallsstoffer

Renser og forbedrer huden

Øker forbrenningen

Reduserer vekt

 

Brukes i kreftbehandling (utlandet)

 

Helsegevinsten ved bruk av den originale Biomatten er dokumentert i flere forskningsrapporter. Tilbakemeldinger fra brukere er overveldende positiv. Det fortelles om migrene, muskel- og skjelettsmerte som forsvant, effektiv rens av kroppens indre, bedre søvn, lettere å våkne, bedre energi gjennom dagen, lettere på foten ved fysisk aktivitet, hud problemer som forsvant, kreft som ikke ble noe av og redusert blodtrykk! Med andre ord; bruk av Biomatten kan opprette en etterlengtet kroppsfølelse – at det føles godt å være i kroppen.

 

Biomatten er særdeles behagelig å bruke. Den gir en ro som vi stort sett bare får med kroppskontakt. Dvs når en forelder holder barnet, når to kjærester er nær hverandre, oa.

 

Biomatten er et glimrende verktøy til pleie eller behandling av både kropp og sin

 

Biomatten er godkjent som medisinsk utstyr i USA, Japan og Korea.

 

“En grads øking av kroppstemperaturen gir 40% styrket immunforsvar.”

 

Nobuhiro Yoshimizu M.D. Ph. D.

 

OM BIOMATTEN

 

Biomatten er en terapeutisk matte basert på revolusjonerende ny helseteknologi. Den brukes rett på gulvet, på en seng, i en stol eller på en behandlings benk. Behandlere bruker den for å øke effekten av annen behandling. Andre bruker den til eget bruk for den behagelige virkningen og de mange helseeffektene.

 

Biomatten avgir infrarød varme. Denne form for varmebehandling brukes i en rekke sammenhenger fra kuvøsebarn til en moderne sauna. Varmen fra Biomatten trenger mye lenger inn i kroppen, bokstavelig talt til marg og bein. Varmen kan justeres fra 35 – 70 grader, og ved de høyere temperaturene oppnås lignende effekt og fordeler som ved infrarød sauna.

 

Biomatten avgir negative ioner som påvirker PH balansen. Det fører til økt utskillelse og utrensing, bedre næringsopptak og sunnhet.

 

De terapeutisk effektene ved Biomatten forsterkes ved at de infrarøde lysbølgene går gjennom et tykt lag av ametystkrystaller. Lysbølgene omformes til en særlig harmonisk virkning på kroppens funksjoner og utnytter ametystkrystallenes helbredende virkning.

 

 

 

Du kan lese mer om Biomatten her: http://biomatten.no/

 

 

 

PRISER:

Biomatte: Kr.400,- ( 45 min. )

Biomatte + healing: Kr.600,- (ca 1 time )

 

 

 

Solfrid Bø

Tlf. 464 16 538

Mail: solfrid.bo@lyse.net